شیره خرما

وزن 500 گرم

تهیه شیره از شهد خرما بدون شیره نبات بدون هرگونه افزودنی. با توجه به خلوص کامل این محصول در یخچال شکرک نمی زند

مواد تشکیل دهنده

جنس ظرف

شیره سنتی خالص خرما بدون هرگونه مواد افزودنی و نگه دارنده

پلاستیک محکم

توضیحات محصول

شرکت شکلات خرمای پارسیان بر اساس تولید محصولات کاملا ارگانیک – سالم – بدون افزودنی و بدون شیره نبات اقدام به تولید شیره خرما کاملا خالص با بریکس (خلوص مواد جامد در مایع) 70 % نموده است
روش ساخت : خرما پس از دست چین شدن وشستشو ی کامل در  دستگاه بلندر ریخته شده و باحرارت غیر مستقیم شهد خرما خارج شده و سپس به دیگ پخت انتقال می یابد و با حرارت غیر مستقیم تغلیظ میگردد.
شیره خرما خواص فراوان و ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. مصرف این شیره برای صبحانه انرژی روز را تامین می کند .طبع شیره خرما گرم و خشک است و بهترین نوع مصرف آن برای همه مزاج ها این است که شیره را با سرکه بجوشانید و «سرکه شیره» را مورد استفاده قرار دهید.

فواید شیره خرما: 

  • شیره خرما حاوی پروتئین، قند طبیعی مواد معدنی و ویتامین هایی مانند B1، B2، B3 و B5 و همچنین A1 و C است که در صورت مصرف دیگر نیازی به مولتی ویتامین ها ندارید.
  • این شیره حاوی قندهای طبیعی مانند گلوکز، ساکارز و فروکتوز هستند و برای میان وعده یک انتخاب مناسب به حساب می آیند.
  • شیره خرما انرژی زا بوده و مصرف آن انرژی بدن را تامین می کند. مصرف این شیره قدرت یادگیری کودکان و دانش آموزان را افزایش میدهد.
  • فیبر موجود در شیره خرما سبب می شود که خاصیت ملین داشته باشد و فرایند دفع را آسان کند.
  • مصرف شیره خرما باعث افزایش فعالیت باکتری های موجود در دستگاه گوارش میشود و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.
  • شیره خرما به دلیل داشتن کاروتنوئید و ویتامین A از شب کوری که با علائمی مانند خشکی چشم و افزایش خطر ابتلا به عفونت همراه است ، جلوگیری و بینایی را تقویت می کند .
  • خوردن شیره خرما در دوران بارداری دهانه رحم بازتر وفرایند زایمان و وضع حمل را آسان تر می کند.
  • شیره خرما حاوی آهن و اسید فولیک فراوان است و به برطرف شدن و درمان کم خونی کمک می کند.
  •  فولات موجود در خرما خون ساز است به همین علت برای زنان باردار بسیار مفید میباشد.
  • آهن طبیعی موجود در شیره خرما، باعث افزایش گلبول های قرمز خون می شود.
  • شیره خرما سرشار از ویتامین های گروه ب است و برای تعادل اعصاب، رفع خستگی و ضعف مفید می باشد .
  • منیزیم و فسفر موجود در شیره خرما سلول های عصبی را تقویت و سر زنده نگه می دارد.
  • اگر وزنتان کم است و تمایل دارید وزنتان اضافه شود شیره خرما مصرف کنید .
  • شیره خرما کالری بالایی دارد و مصرف روزانه آن سبب چاق شدن صورت می شود.
  • شیره خرما حاوی ویتامین C و D است که برای ویژگی الاستیک پوست شما بسیار مفید بوده و پوست را صاف تر می کند.
  • شیره خرما خاصیت ضد پیری دارد و مانع از تجمع ملانین در بدن می شود.
  • طبع شیره خرما گرم است واگر با گرمی های دیگر مانند ارده میل شود باعث ایجاد جوش های پوستی خواهد شد.
  • مصرف شیره خرما برای بالا بردن قوای جنسی بسیار مفید است .
  • مواد مغذی فراوان موجود در شیره خرما استقامت جنسی در بدن را افزایش می دهد.
  • شیره خرما سرشار از آهن است و باعث افزایش گردش خون در زیر پوست شده و به تقویت فولیکول های مو کمک کرده و رشد مو را افزایش می دهد.
  • شیره خرما به دلیل کلسیم و منیزیم موجود در آن سبب تقویت و استحکام استخوانها می شود.
  • شیره خرما خاصیت ضد التهاب داشته و برای افرادی که دچار آرترزو و التهاب مفاصل هستند، مفید میباشد و در تسکین درد مفاصل و دردهای روماتیسمی موثر است.
  • شیره خرما چربی کمی دارد و فاقد کلسترول می باشد بنابراین با مصرف کنترل شده آن می توانید از مزایا شیرین کنندگی آن بهره برده و درنهایت کلسترول خود را نیز کنترل کنید.
  • شیره خرما سرشار ازپروتئین است که به حفظ عضلات و ماهیچه ها کمک می کند.
  • اگر ورزش می کنید برای تأمین پروتئین خود قبل تمرینات ورزشی از شیره خرما استفاده کنید تا کالری موردنظر را با پروتئین مفید در اختیار بدنتان قرار دهد.
  • شیره خرما سرشار از پتاسیم و منگنز است.
  • مصرف آن هنگام صبح با صبحانه یا شیر ولرم، سبب فعال شدن سلول های عصبی می شود.
  • مصرف شیره خرما سبب برطرف شدن ناراحتی های گوارشی و باعث ایجاد کلنی های باکتری های مفید در روده ها می شود.
  • شیره خرما تقویت کننده قلب است.
  • مصرف شره خرما سبب دفع سموم از کبد می شود.
  • برای درمان گلودرد، تب و سرماخوردگی بهتر است شیره خرما مصرف کنید.

برخی از مردم شیره خرما را برای صبحانه مصرف می کنند که بسیار انرژی زاست. مصرف شیره خرما به عنوان میان وعده بسیار مفید است. برخی نیز از شیره خرما به جای شکر در پختن حلوا استفاده می کنند. شیره خرما با توجه به مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان هایی که در آن وجود دارد جایگزین خوبی برای شکر می باشد.